субота, 8 грудня 2018 р.

Гімназійні змагання з волейболу











З 27 по 31 жовтня учні Заліщицької державної гімназії  побували у Кам`янці-Подільському,де проходив обласний військово-патріотичний вишкіл«Школа юних миротворців-Школа Джур»,присвячений 74-й річниці з дня визволення України від нациських загарбників та 70-й річниці «Блакитних шоломів» Організації Об`єднаних Націй.
Багато цікавих занять було проведено з учасниками вишколу.У перший день дітей ознайомили з історичними пам`ятками міста,відвідали музей мініатюр«Замки України».Також ознайомили дітей зі зброєю часів I та II Світових воєн.Представники громадських організацій розповіли про козацьку зброю,а учні практикували її в бою.Незабутнім був і нічний квест по Кам`янці-Подільському.
Напевно найбільш вражаючим для дітей було навчання на військовому полігоні.Вони навчилися збирати і розбирати АК,а також стріляти з цієї зброї.Була проведена екскурсія до кінологічного центру та центру розмінування,де свої знання передавали їм досвідчені фахівці.
Заключним етапом вишколу було проходження смуги перешкод«Стежками козацької звитяги»,де учням потрібно було продемонструвати свої знання,які вони здобули в процесі навчання-це і перенесення потерпілого,домедичної підготовки,стрільбі з пневматичної гвинтівки,канатної переправи через рів,метанні гранати,розбирання-збирання АК,подолання заболоченої ділянки з допомогою жердин.

Рух - це здоров’я

 11 жовтня 2023 року в спортивній залі гімназії відбулися змагання серед учнів 7-А та 7-Б класу.     Багато позитивних емоцій, заряд бадьоро...