неділя, 29 серпня 2021 р.

Засідання вчителів фізичної культури

Наприківці минулого тижня відбулося засідання вчителів фізичної культури.Обговорювалося багато питань щодо організації якісного освітнього процесу з фізичної освітньої галузі:виклики  сьогодення та завдання у 2021-2022 н.р.Також розглядалося питання "Вимоги до сучасного уроку фізичної культури як основної форми освітнього процесу у контексті Нової української школи,нові підходи до змісту занять фізичної культури".Велику увагу приділяли основним аспектам надання домедичної допомоги на уроках фізичної культури.





середа, 25 серпня 2021 р.

неділя, 22 серпня 2021 р.

Фізична культура - здорове покоління

Всеукраїнський семінар -"Фізична культура - здорове покоління", для вчителів фізичної культури та інших фахівців з фізичної культури та спорту відбувся в місті Київ 18-19 серпня 2021 року.Всі учасники семінару мали можливість ознайомитись з новою модельною програмою,новими варіативними модулями,інноваційним змістом обов`язкового компоненту фізичного виховання (уроків,перерв,пауз),моделлю спортивно-масової та позаурочної роботи.Також учасники мали можливість дивитися практичні заняття з різних модулів фізичної культури.
 

Рух - це здоров’я

 11 жовтня 2023 року в спортивній залі гімназії відбулися змагання серед учнів 7-А та 7-Б класу.     Багато позитивних емоцій, заряд бадьоро...