неділя, 17 вересня 2023 р.

14 вересня 2023 року комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Заліщицької міської ради спільно з відділом освіти Заліщицької міської ради проведено коучинг-студію для вчителів фізичної культури на тему: «Виклики нової фізичної культури: як їх подолати вчителю». З вітальними словами до учасників заходу звернулися начальниця відділу освіти Надія Підгребя та директорка Центру Оксана Мирончук. Лейтмотивом заходу став вислів «Рух – це здоров’я».

Модераторка студії Мирослава Чубата акцентувала увагу присутніх на методичних рекомендаціях для вчителів фізичної культури та оцінюванні учнів нової української школи. У практичній частині заходу педагоги мали змогу повправлятися у застосуванні нових модулів фізичної культури у 5-6 класах НУШ. Назарій Тютюнник, вчитель спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів ім. О.Маковея м. Заліщики продемонстрував колегам методику роботи з модулем «Регбі 5». Світлана Стасюк, вчителька Заліщицької державної гімназії, практично ознайомила присутніх з інноваційними підходами до викладання модулю «Бадмінтон». Роман Левицький, вчитель загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 м. Заліщики, показав майстер-клас з модуля «Флорбол». Завершенням заходу стало обговорення за кругли столом викликів, які постали перед вчителями фізичної культури та шляхи їх подолання.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Рух - це здоров’я

 11 жовтня 2023 року в спортивній залі гімназії відбулися змагання серед учнів 7-А та 7-Б класу.     Багато позитивних емоцій, заряд бадьоро...